Golden Goose Super-Star Sneakers i laminerat läder och mocka med Red Star GMF00101.F001437.80992

Golden Goose Super-Star Sneakers: En unik stil i laminerat läder och mocka

Golden Goose Super-Star Sneakers är mer än bara skor; de är ett uttryck för kreativitet och stil. Med artikelnummer GMF00101.F001437.80992 är dessa sneakers designade för den moderna individen som värderar både komfort och utseende. Tillverkade av laminerat läder och mocka, fångar de verkligen ögat med sina unika detaljer och kontraster.

Dessa superstjärnor kommer med en röd mockastjärna, vilket ger en livfull touch till den övergripande designen. Dessutom har de en vit crackle-effekt på hälfliken som definitivt gör dem till ett iögonfallande val. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en stil som inte bara är snygg utan också i linje med de senaste trenderna. Du kan hitta fler stilar som dessa i vår kategori för .



Kvalitet och komfort

Kvaliteten på Golden Goose Super-Star Sneakers kan inte ifrågasättas. Över- och foder är tillverkade av 100% högkvalitativ ko läder och 60% läder med 40% bomull i foder. Sulan är tillverkad av 100% gummi, vilket ger både hållbarhet och komfort. Dessa handgjorda sneakers är stolta produkter av italiensk hantverksskicklighet, vilket säkerställer att varje par är unikt och av högsta kvalitet.

Röda mockastjärnan och blåa snörena tillför en extra dimension till dessa redan unika sneakers. De är inte bara bekväma nog för varje dag, utan de är även perfekta för att lyfta upp din stil. Besök replikaggdbskor.com för att se hela urvalet av Golden Goose Super-Star sneakers.



Sammanfattning

Golden Goose Super-Star Sneakers är det perfekta valet för den stiliga och moderna personen. Med sitt unika och kontrastfyllda design, kombinerar de elegans med funktionalitet. Oavsett om du vill ha dem till en avslappnad outfit eller något mer formellt, är dessa sneakers garanterat ett blickfång. Missa inte chansen att uppgradera din skogarderob med dessa fantastiska super-star sneakers.

Related Articles

Golden Goose Super-Star Sneakers: Ikoniska och Måste-ha

Replicaplein.es presenterar den tidlösa klassikern, Golden Goose Super-Star Kvinnor Super-Star Sneakers. Denna oupphörligt utvecklande sko omtolkas ständigt och tar dina klassiska sneakers till nya nivåer. Super-Star-modellen har en iögonfallande mintgrön laminerad läderöverdel, utsmyckad med en matchande mockastjärna och en hälflik i mocka. Den distinkta silver-, grädde- och vitfärgade multifoxingen ger en modern touch, medan de […]
Read more

Golden Goose Slide i marinblå denim med White Leather Star och Flash GMF00115.F003777.50734

Golden Goose Slide i marinblå denim Golden Goose Slide i marinblå denim är ett par skateskor med en glamorös attityd. De tar dig direkt till Venice Beach, mellan en ollie och en kickflip. Med en marinblå denimöverdel har denna modell en vit läderstjärna och insatser i marinblå mocka, till exempel hälfliken och tungan. Det vita […]
Read more

Golden Goose Mid Star med en rosa laminerad läderstjärna och Black Flash GWF00122.F003357.11231

Golden Goose Mid Star – Unik och elegant mångsidighet Mid Star -sneakers är en sofistikerad tolkning av skatescenens 80-talsinspirerade uttryck. Med en vit övre del i Nappa-läder och vita insatser i krackelé-läder, pryds dessa sneakers av en rosa laminerad läderstjärna, en ljusgrå läderhälflik och en svart läderblixt. ”Du är min soluppgång” är broderat i svart […]
Read more

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: