Golden Goose Super-Star i grå mocka med Ecru Nappa Star and Heel Tab GMF00364.F004563.60435

Golden Goose Super-Star: En Tidlös Ikon i Grå Mocka

Golden Goose Super-Star är en av modevärldens mest erkända sneakers, och den greppar traditionen med en modern twist. Denna version i grå mocka, med Ecru Nappa-stjärna och hälflik, representerar en perfekt blandning av stil och komfort. Med sitt tidlösa utseende och handgjord kvalitet, är dessa sneakers ett måste för varje modeentusiast.

Design och Detaljer

Golden Goose Men’s Super-Star i grå mocka har en stilren och sofistikerad design. Den mörkgrå mockan ger en elegant känsla, medan den Ecru Nappa-lädret i stjärn- och hälfliken tillför en subtil men sofistikerad detalj. Sneakersens multifoxing i beige och silver, tillsammans med de isgrå snörena med en kontrasterande svart logotyp, lägger till ett unikt slut på hela designen.

Dessa sneakers är inte bara vackra utan också funktionella. De är tillverkade av 85% nötköttsläder, vilket ger hållbarhet och komfort. Insidan är fodrad med en mix av bomull och textilpolyuretan, vilket gör dem behagliga att bära hela dagen.

Hållbarhet och Kvalitet

Golden Goose Super-Star sneakers är kända för sin handgjorda kvalitet, vilket gör varje par unikt. Tillverkade i Italien, denna specifika modell garanterar inte bara stil utan också långvarig hållbarhet. Med en sula av 100% gummi, kan du vara säker på att du får en sko som både är slitstark och bekväm, oavsett situation.

Dessa ”super-star sneakers” är den perfekta hype-mix av tradition och innovation, idealiska för både casual och mer dressade tillfällen. Du kan enkelt styla dem med jeans, chinos eller till och med en klänning för en mer avslappnad look.

För mer information och för att se hela sortimentet, besök gärna [replikaggdbskor.com](https://www.replikaggdbskor.com/) och upptäck utbudet av sneakers.

Avslutning

Sammanfattningsvis är Golden Goose Super-Star i grå mocka med Ecru Nappa-stjärna och hälflik ett utmärkt val för den stilmedvetna. Med sin tidlösa design, högkvalitativa material och handgjorda finish kommer dessa sneakers att förbli en favorit i din garderob länge framöver. Låt dessa ”golden goose super-star sneakers” bli nästa tillskott i din samling och upplev skillnaden av italiensk hantverkskonst!

Related Articles

Golden Goose Old School sneakers med silverlaminerad läderstjärna och duva-gray mockainsatser GWF00177.F003382.81820

Golden Goose Old School sneakers med silverlaminerad läderstjärna och dove-gray mockainsatser GWF00177.F003382.81820 Våra Kvinnor Super-Star har två kardborrband på framsidan med kontrasterande logotyp. Denna modell, med en vit läderöverdel, är utsmyckad med en silverlaminerad läderstjärna och lila läderhälflik. Dovgrå mockainsatser inklusive tungan och insatsen på baksidan kompletterar utseendet. Sneakersen har en vintage finish och är […]
Read more

Golden Goose Super-Star Sneakers Ltd – Oöverträffad elegans och stil

Golden Goose Super-Star Sneakers Ltd – Oöverträffad elegans och stil Golden Goose Women’s Super-Star Sneakers Ltd är en tidlös klassiker i en ständigt förnyande design. Dessa ikoniska sneakers har en vit läderövre med en strålande stjärna i svart Swarovski-mikrokristaller. Krämläderhälen och isgrå mockainsatser skapar en sofistikerad kontrast. Inuti dessa sneakers hittar du en beige skumgummitunga, […]
Read more

Golden Goose Super-Star med Gold Star och Black Glitter Heel Tab GWF00102.F005076.11538

Golden Goose Super-Star sneakers med Gold Star och Black Glitter Heel Tab Dessa superstjärniga sneakers från Golden Goose är en tidlös ikon som ständigt utvecklas. Med en vit läderövre har de en guldlaminerad läderstjärna och en svart glitterhälflik. Grå snören och en vintagefinish fullbordar looken. Övre delen består av 88% koläder, 8% polyeten tereftalat och […]
Read more

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: