Golden Goose Super-Star Sneakers i laminerat läder och mocka med Red Star GMF00101.F001437.80992

Golden Goose Super-Star Sneakers: En unik stil i laminerat läder och mocka

Golden Goose Super-Star Sneakers är mer än bara skor; de är ett uttryck för kreativitet och stil. Med artikelnummer GMF00101.F001437.80992 är dessa sneakers designade för den moderna individen som värderar både komfort och utseende. Tillverkade av laminerat läder och mocka, fångar de verkligen ögat med sina unika detaljer och kontraster.

Dessa superstjärnor kommer med en röd mockastjärna, vilket ger en livfull touch till den övergripande designen. Dessutom har de en vit crackle-effekt på hälfliken som definitivt gör dem till ett iögonfallande val. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en stil som inte bara är snygg utan också i linje med de senaste trenderna. Du kan hitta fler stilar som dessa i vår kategori för .



Kvalitet och komfort

Kvaliteten på Golden Goose Super-Star Sneakers kan inte ifrågasättas. Över- och foder är tillverkade av 100% högkvalitativ ko läder och 60% läder med 40% bomull i foder. Sulan är tillverkad av 100% gummi, vilket ger både hållbarhet och komfort. Dessa handgjorda sneakers är stolta produkter av italiensk hantverksskicklighet, vilket säkerställer att varje par är unikt och av högsta kvalitet.

Röda mockastjärnan och blåa snörena tillför en extra dimension till dessa redan unika sneakers. De är inte bara bekväma nog för varje dag, utan de är även perfekta för att lyfta upp din stil. Besök replikaggdbskor.com för att se hela urvalet av Golden Goose Super-Star sneakers.



Sammanfattning

Golden Goose Super-Star Sneakers är det perfekta valet för den stiliga och moderna personen. Med sitt unika och kontrastfyllda design, kombinerar de elegans med funktionalitet. Oavsett om du vill ha dem till en avslappnad outfit eller något mer formellt, är dessa sneakers garanterat ett blickfång. Missa inte chansen att uppgradera din skogarderob med dessa fantastiska super-star sneakers.

Related Articles

Golden Goose Mid Star Sneakers i Beige Mesh och Dove Grey Nubuck och Yellow Star GMF00123.F003377.15381

Golden Goose Mid Star sneakers för män Golden Goose Mid Star Sneakers är mångsidiga och eleganta sneakers som är perfekta för alla tillfällen. Dessa sneakers är tillverkade av ett beige mesh-tyg och har nubuckinsatser i Dove Gray. De har också en gul läderstjärna, en röd läderhälflik, en vit Nappa-läderblix, krämfärgade skosnören och ”dirty” finish och […]
Read more

Golden Goose Mid Star Sneakers i Black Nappa och mocka med vit läderstjärna GMF00408.F003450.80203

Guldfågel Mid Star Sneakers med vit läderstjärna Golden Goose Mid Star Sneakers är ett utmärkt val för dig som söker snygga och bekväma skor med en touch av elegans. Med sin svarta Nappa-läder och mocka ovandel och vita läderstjärna är dessa sneakers både stilrena och tidlösa. Den strukturerade effekten gula rävningen och krämspetsarna ger skorna […]
Read more

Golden Goose Mid Star Sneakers Ltd i Green Canvas med läderstjärna och Black Flash GMF00122.F004575.35851

## Golden Goose Mid Star Sneakers: Unik och Elegant Mångsidighet Golden Goose Mid Star Sneakers är en kombination av klassisk nittiotalsstil och sofistikerade moderna detaljer. Med sin militärgröna canvasöverdel och vintage-inspirerade läderdetaljer tar dessa sneakers elegansen till en ny nivå. Den distinkta ECRU-stjärnan och svarta blixten med silverkanter ger ett ikoniskt uttryck. Detaljerna är lika […]
Read more

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: